Kelas Memasak

Kami bersedia untuk mengadakan kelas memasak menggunakan perkakasan terkini di lokasi anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Peluang Perniagaan

Kami juga menyediakan peluang untuk anda menjana pendapatan kedua bagi menampung keperluan hidup diri serta keluarga. Anda tentukan had pencapaian anda!
[Sila klik sini untuk maklumat lanjut]

Tempahan Hotel

Kami juga menyediakan platform untuk mencari dan membuat tempahan hotel, motel dan pelbagai lagi, di dalam atau luar negara. Kami juga ada sebuah Unit Studio di Swiss Garden Residences dan Hotel di Jalan Pudu, Kuala Lumpur untuk disewa.

[Klik sini untuk lihat tawaran kami]

Blog dan Kedai Jualan

Kami bersedia membantu anda untuk membina blog untuk anda berasaskan WordPress. Jika anda seorang peniaga online, kami boleh membantu anda untuk membina laman e-commerce untuk anda berasaskan zen cart, presta shop dan lain. Sila hubungi kami jika anda berminat.

Susu Colostrum + Calcium

Kami juga bersedia untuk membantu anda untuk dapatkan Susu C2Joy yang telah memasuki pasaran Malaysia sejak setahun lalu. Susu ini sesuai untuk semua peringkat umur. Kini bermacam-macam cerita sudah tersebar mengenai kehebatan sus tersebut.

[Sila klik sini untuk maklumat lanjut]

 

Nombor VIP Mudah Alih

Kami juga menyediakan perkhidmatan menjual nombor mudah alih VIP. Jika berminat anda boleh hubungi kami untuk melihat senarai nombor yang ada untuk dipilih.

[Sila klik sini untuk maklumat lanjut]